Din guide til Firenze

Finn tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Flybilletter - Firenze

http://firenze.webby.no/db/fileupload/San_Gimignano.jpgDet kan koste litt å fly direkte til Firenze hvis du ikke har bestilt lang tid i forveien, men det er mange selskaper som tilbyr denne ruten, direkte og med mellomlanding, så prisene kan variere mye. En direktetur tar ca 2 timer og 45 minutter.

Norwegian flyr til Pisa, og derfra går det buss og tog til Firenze. Dette kan være et rimelig alternativ.

Sas flyr til Bologna, som også er en kort tur med toget fra Firenze.

RyanAir flyr til Bergamo, Pisa og Bologna, noe som også kan være alternative reiseruter.

Husk at samtlige av de tre, pluss mange andre selskaper, flyr til Roma. Det er bare 1 time med hurtigtoget mellom Roma og Firenze, så sjekk ut alternativene. Du kan risikere å se mange vakre steder på en gang! Les mer om hvordan du kommer deg rundt omkring i Italia på vår side om transport i Italia.

Firenze har sin egen lille flyplass Peretola, men noen flyselskaper foretrekker den internasjonale flyplassen i Pisa for passasjerer til Firenze. Det kan være lurt å sjekke dette ved bestilling eller før avreise. En ikke uvanlig pris ligger rundt 3000 kr pr. person.

Se også:

Flyplass

Oslo-Firenze

Bergen-Firenze


Finn et perfekt hotell i Firenze

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sponsede lenker

Flere reiseguider

Regn om valuta

Privacy Policy