Din guide til Firenze

Finn tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Shopping - Firenze

Liker du italiensk mote, design og stil, vil du ha nok av butikker å se i. I gaten Via Tornabuoni finner du kjente merkebutikker som Armani, Trussardi, Versace, Ferragamo, Bulgari og Gucci. Via della Vigna Nuova har også sine luksusbutikker. For eksperthjelp til luksusshopping klikk her. Man kan også kjøpe merkeklær til reduserte priser, og en hjelp til å finne dem får dere på denne nettsiden.

På den kjente Ponte Vecchio kryr det av gullsmeder, og utvalget varierer fra det smakløse og meget dyre til det sjarmerende og rimelige.

http://firenze.webby.no/db/fileupload/gullbroa.jpg

Antikviteter finner du flere av i Via Maggio, men også på markedet Mercato della Pulce, ikke langt fra Piazza Santa Croce.

Ellers er Firenze kjent for sitt papir, og også skinnet og læret er velrennomert. Du vil finne flere butikker som tilbyr dette rundt omkring i sentrum.

Det holdes ukentlig markeder, hvor det er mulig å finne skjulte skatter. På Piazza del Mercato Nuovo er markedet daglig, mens Mercato di San Lorenzo er åpent fra tirsdag til lørdag ved siden av Capelle Medicee. Det største markedet avholdes hver tirsdag i parken Parco delle Cascine.

Antica Officina di Santa Maria Novella kan du få kjøpt parfyme og likører som respekterer gamle tradisjoner. Dette er ett av Europas eldste apotek.

Salone del Mobile kan du kjøpe ny stress-less.


Finn et perfekt hotell i Firenze

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sponsede lenker

Flere reiseguider

Regn om valuta

Privacy Policy